[...] niebiałkowego, powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. 2.profi whey mas białko45 top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3.Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest [...]
[...] powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje silną aktywność antykataboliczną. 2.profi whey mas białko45 top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3.Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest [...]
[...] powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. 2. - profi whey mas białko45 - top mas białko 43% - super whey gainer białko 30% - kreanabol 25% - gainer mct białko 21% 3.Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek [...]
jeśli ta kolejność jest ważna to poprawka ale przecież Olimp wie OCB Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super whey Gainer 30% białka Top Mass 43% białka profi whey mas 45% białka
1.)Izolat białek serwatkowych WPI,który OLIMP wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką [...]
1.)Izolat białek serwatkowych WPI,który OLIMP wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką [...]
1.)Izolat białek serwatkowych WPI,który OLIMP wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką [...]
[...] powstającej w efekcie katabolizmu białek mięśniowych, co sprawia, iż wykazuje siną aktywność antykataboliczną. 2. - profi whey mas białko45 - top mas białko 43% - super whey gainer białko 30% - kreanabol 25% - gainer mct białko 21% 3.Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest [...]
Odpowiedzi: 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1.)Izolat białek serwatkowych WPI,który OLIMP wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maksymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]